Ajanvaraus

Ajanvarauksissa pyrimme olemaan joustavia ja tatuointiaikoja on mahdollista saada aina sopimuksen mukaan, aamusta iltaan. Tavoitat meidät studiolta sopimuksen mukaan. Saat meihin yhteyden spostitse, puhelimitse ( myös whatsapp ) tai instagramissa. Valmiita flash-kuvia lisäämme instagramiin, niitä voi tulla katsomaan myös studiolle.

Voit varata meille ajan myös pelkkään konsultaatioon tai tulla käymään ilman ajanvarausta. Konsultaatio on aina ilmainen, eikä sido sinua mihinkään.

Tatuointiaikasi jälkeen saat mukaasi tatuoinnin hoito-ohjeet, Luethan ne huolella ! Hoito-ohjeet löytyvät myös täältä.

Tatuoinneissa on 6 kk takuu joten korjaamme tatuoinnin veloituksetta, jos parantuessa värit eivät jostain syystä jää tasaiseksi ja hoito-ohjeita on noudatettu. Muistathan varata ajan mahdolliselle korjaukselle ajoissa, jotta kuvan korjaus- tai vahvistustyö voidaan tehdä takuun velvoittamassa ajassa.

Takuu ei kata tiettävästi kuluvia kehon alueita, kuten sormet/kämmenselkä, nilkoista alaspäin, kyynärpäät ja polvet.

Asiakas on vastuussa tatuoinnin jälkihoitoon liittyvistä asioista, sekä mahdollisista komplikaatioista (väriallergia, tulehdus yms.) ja niiden hoitoon liittyvistä kustannuksista. Voit keskustella näistä tatuointiartistisi kanssa ja jo ennen tatuoinnin tekoa varmistetaan yhdessä, ettei tatuointia tehdä, jos asiakkaan tiedossa on allergiset yliherkkyydet ym.

Asiakkaan tulee pukeutua tatuointiin sopivasti eikä tatuoija ole vastuussa tatuointimusteella tuhriintuneista vaatteista eikä ole velvollinen korvaamaan niistä aiheutuvia kuluja.

Emme tee tatuointeja alle 18-vuotiaille edes vanhempien suostumuksella. Tatuointia emme tee myöskään alkoholin, huumeiden tai muiden päihdyttävien aineiden vaikutuksen alaiselle henkilölle.

Koko ja sijainti

Aikaa varatessasi kerro minkä kokoista tatuointia olet ajatellut ( Korkeus / leveys jos mahdollista ) ja mihin kohtaan kehoa kuvan haluat. Voit keskustella tästä myös tatuointiartistisi kanssa, jos kuvan sijoittaminen tai koko arveluttavat. Lopullinen koko katsotaan studiolla ennen tatuoinnin tekoa sopivaksi, joten tarkkaa mittaa ei ole pakko olla tiedossa aikaa varatessa

Idea ja mallikuvat

Kerro omin sanoin minkälaisen tatuoinnin haluat. Referenssi kuvat auttavat aina hahmottamaan ideasi, joten näytä artistillesi tai liitä viestiisi mukaan mahdolliset mallikuvat. Mainitse myös, jos mallikuvassasi on tiettyjä tärkeitä yksityiskohtia jotka haluat sisällyttää kuvaan.


Huomioithan, että tatuoiminen on taidetta ja artistit eivät ole kopiokoneita. Näet valmiissa tatuoinnissa aina artistin kädenjäljen. Emme myöskään kopioi muiden tekemiä kuvia ( ilman lupaa ) vaan mielellämme suunnittelemme ja piirrämme lopullisen kuvan itse.

Hinta ja varausmaksu

Tatuointien hinnoittelu perustuu tatuointityöhön käytettyyn aikaan ja välineisiin. Sovittu lopullinen hinta sisältää suunnittelun, mallikuvan piirtämisen, tatuoinnin ja jälkihoito konsultaation. Hintaan vaikuttaa kuvan koko ja kulunut aika, sekä alv 24%.

Kuvan suunnittelu ja piirtotyö sisältyy tatuoinnin loppusummaan. Huomioithan, että tästä syystä emme piirrä tai suunnittele kuvaasi ennakkoon ilman ajanvarausta.

Tatuoinnin varausmaksu on 50 - 80 €. Varausmaksu hyvitetään valmiin tatuoinnin loppusummasta.

Mikäli joudut perumaan sovitun aikasi, ei varausmaksua palauteta. Ajan siirtäminen kuitenkin onnistuu.

Kalmhalla Oy:lla on oikeus pidättää varausmaksu, mikäli et saavu varatulle ajalle sovitusti tai peruuta sovittua aikaa vähintään kahta vuorokautta ( 48 h ) ennen ilman pätevää syytä.

Sairastuttuasi olethan yhteydessä lyhyelläkin varoitusajalla. Voimme yhdessä sopia ajan siirtämisestä ilman varausmaksun menetystä.

Ajanvarauksen yhteydessä annamme tatuoinnillesi suuntaa antavan hinta-arvion. Tatuoinnin hinta voi muuttua riippuen tatuointisi koosta, paikasta sekä tatuointityöhön ja suunnitteluun käytetystä ajasta. Saat lopullisen hintatiedon artistiltasi ennen tatuoinnin suorittamista, ettei yllätyksiä jälkikäteen synny.

Saat artistilta tiedot varausmaksun suorittamista varten.


Voit maksaa tatuointisi liikkeessämme käteisellä, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla tai tilisiirrolla paikanpäällä.