Infoa studiostamme

Käytämme studiolla vain korkealaatuisia, vegaaneja ja täysin cruelty free -tatuointivärejä. Käyttämämme puhdistusaineet ja tatuointivärit eivät sisällä mitään eläinkunnan tuotteita eikä mitään valmistuksessa käytettäviä ainesosia ole testattu missään vaiheessa eläimillä. Käyttämämme tatuointivärit eivät sisällä ainesosia, jotka kiellettiin uudessa kemikaalilaissa ja ne täyttävät EU:n laatuvaatimukset sekä maailmanlaajuiset terveysvaatimukset.

Artistit :

Kaisa Kovanen
p. 040 561 6858
kaisa ( at ) kalmhalla . com

Hei, Kalmhalla tattoon tatuointiartistina ja kapellimestarina työskentelen minä, Kaisa. Olen harrastanut piirtämistä ja muuta taidetta lapsesta asti. Vuosien varrella on tullut etsittyä sitä omaa juttua ja opiskeltua monia ammatteja, kunnes löysin sen oman juttuni ja päätin tehdä harrastuksestani ammatin.

Teen tatuointeja itse suunnittelemistani kuvista ja custom -työnä. Tyylisuuntana selkeät rohkeat linjat ja sketch -tatuoinnit.
riimut, suomen mytologia, viikingit, luontoaiheiset, kasvit, eläimet ja horror -tatuoinnit lähimpänä sydäntä. Teen myös perinteisiä handpoke -tatuointeja.