Infoa studiostamme

Yksityinen terveystarkastajan hyväksymä tatuointistudio Jyväskylän ydinkeskustassa.

Käytämme studiolla vain korkealaatuisia, vegaaneja ja täysin cruelty free -tatuointivärejä. Käyttämämme puhdistusaineet ja tatuointivärit eivät sisällä mitään eläinkunnan tuotteita eikä mitään valmistuksessa käytettäviä ainesosia ole testattu missään vaiheessa eläimillä. Käyttämämme tatuointivärit eivät sisällä ainesosia, jotka kiellettiin uudessa kemikaalilaissa ja ne täyttävät EU:n laatuvaatimukset sekä maailmanlaajuiset terveysvaatimukset.

Studiolla työskentelee vain yksi artisti kerrallaan. Näin voimme taata asiakkaalle rauhallisen ja miellyttävän käynnin. Halutessaan tatuointiajalle voi ottaa jonkun mukaan henkiseksi tueksi tai pitämään seuraa. Koko perhettä tai kaverilaumaa ei kuitenkaan kannata ottaa mukaan, jotta myös tatuointiartisti saa keskittyä työhönsä.

Tatuointiajalle kannattaa pukeutua mukavasti. Studiolla soi yleensä musiikki, myös televisiota mahdollisuus katsella. Taukotilassa jääkaappi ja mikro, jotka myös asiakkaiden käytössä omia eväitä varten.


Meidän studiossa ei tarvitse jännittää mitään. Tule sellaisena kuin olet ja ole oma itsesi ! Jos sinulla herää mitään kysyttävää, ole yhteydessä.

Artistit :

Kaisa Kovanen
p. 040 561 6858
kaisa ( at ) kalmhalla . com

Hei, Kalmhalla tattoon tatuointiartistina ja kapellimestarina työskentelen minä, Kaisa. Olen harrastanut piirtämistä ja muuta taidetta lapsesta asti. Vuosien varrella on tullut etsittyä sitä omaa juttua ja opiskeltua monia ammatteja, kunnes löysin sen oman juttuni ja päätin tehdä harrastuksestani ammatin.

Teen tatuointeja itse suunnittelemistani kuvista ja custom -työnä. Tyylisuuntana selkeät rohkeat linjat ja sketch -tatuoinnit.

riimut, suomen mytologia, viikingit, luontoaiheiset, kasvit, eläimet ja horror -tatuoinnit lähimpänä sydäntä

Teen myös perinteisiä handpoke -tatuointeja. Hand poke tai stick and poke tarkoittaa tapaa, jossa tatuointi tehdään manuaalisesti ilman konetta. Se on vanha perinteinen tapa tehdä tatuointeja. Hand poke -tekniikassa viiva tehdään pisteillä, joten tatuoinneista tulee ainutlaatuisia - enemmän tekijänsä näköisiä.

Kerrothan aikaa varatessasi, jos tahdot tatuointisi tehtävän hand poke -tekniikalla. Näin voin huomioida asian jo suunnitteluvaiheessa. Huomioithan myös, että tällä tekniikalla tehdyt tatuoinnit ovat yksinkertaisia, esimerkiksi pieniä tekstejä, riimuja, luolamaalauksia, ym muita symboleita. Varjostuksia vaativat ja isot kuvat toteutetaan koneella.

Puhtaus ja hygienia työssäni on erityisen tärkeää. Olen käynyt puhtaanapito- ja hygienia-alan koulutuksen, sekä saman alan erikoisammattitutkinnon. Tätä kautta olen saanut tärkeää koulutusta ja kokemusta siitä kuinka myös tatuointityössä voidaan toimia turvallisesti ja vastuullisesti.

Jos sinulle herää mitään kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä !